Átlátható,

Letisztult design

Látogatói könnyedén eligazodnak weboldalán

Senki sem szereti a túlbonyolított, átláthatatlan weboldalakat. A keresett információt igyekszünk minél gyorsabban megtalálni, kiemelni a lényeget, és oda vezetni a látogatót, ahová mi szeretnénk. 

PC, Notebook, Tablet, Mobil

Reszponzív

Számítógép, notebook, tablet, mobil

Bármilyen eszközön is nézik weboldalát, biztos lehet benne, hogy a weblap mindegyiken szépen, rendezetten, az eszközre optimalizáltan jelenik meg. Okos weboldalak, bárhonnan is nézzük.

Oldalak, képek, videók, tartalmak száma

Korlátlan

Oldal, kép, videó, tartalom, menüpont

Lehetőségei korlátlanok, Annyi oldalt hozhat létre, amennyit csak szeretne. Képek, videók, tartalmak, úrlapok, blokkok, menüpontok száma korlátlan. Mindezt egyszerű admin felület segítségével kezelheti.

Bármikor könnyen frissíthető

Egyszerű admin felület

Bárki számára érthető és kezelhető

A szerkesztés sohasem volt egyszerűbb! Egyértelmű menüpontok, érthető funkciók segítenek a tartalom frissítésben. Az oldalak kezelése bárki számára könnyedén érthető és elsajátítható.

Világelsők között a fejlesztésben

A legújabb technológia

Folyamatos innováció

A SkyNetwork mindig a legkorszerűbb technológiát alkalmazza, biztosítva ezzel a legújabb technológiai megoldásokat. Fejlesztéseink folyamatosak, így weboldala a legmodernebb oldalak közé fog tartozni.

A Tökéletes felhasználói élményért

Felhasználóbarát (UX)

Tudjuk, milyen oldalra vágynak látogatói

A felhasználói élmény előtérbe kerülése biztosítja a nagyobb konverziót, a sikeres kapcsolatfelvételt, befektetéseink megtérülését. UX design a sikeres honlap egyik alapfeltétele.

Ismerje meg weboldal készítés csomagjainkat!

Három weboldal-csomag közül választhat, az igényeinek megfelelően. A SkyPage világos, jól tervezhető csomagjai tartalmazzák az árakat és funkciókat, így biztos lehet benne, hogy a megrendelt weboldal milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni. 

ONEPAGE WEBOLDAL

Egy oldalas microsite: 
lényegre törő tartalom és design.

Funkciók és árak 

SKYPAGE WEBOLDAL

Prémium weboldalak korlátok nélkül, számtalan lehetőséggel.

Funkciók és árak 

SKYPAGE WEBÁRUHÁZ

Teljesen automatizált webáruház a legmodernebb felépítéssel.

Funkciók és árak